Yves Rocher remover

När jag efterlyste en grym remover som funkar på vattenfast mascara fick jag ett gäng tips, bl.a. om Démaquillant Express från Yves Rocher. Att jag valde att testa just denna var delvis en slump, då jag råkade hamna utanför en Yves Rocher-butik som reade ut hela sortimentet till 50 % strax efter nyår. Alltså fick jag en flarra för under 50-lappen. Perfekt. Jag har använt den flera gånger i veckan sedan januari, och förutom att den är dryg är den dessutom bra. Visst, den lämnar en lite oljig hinna efter sig, men det sköljs lätt bort med lite vatten.

Jag brukar fukta en bomullsrondell, hålla den mot ögat en liten stund och sedan gnugga lite försiktigt och då försvinner även den mest envisa vattenfasta mascara busenkelt. Den är helt klart bättre än Biotherms Biocils, men inte riktigt lika grym som min favorit från Chanel, men det låga priset gör dock att de får dela på förstaplatsen.

4 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar