MAC Antiqued

Tack vare ett byte på Pret-ty har jag nu en perfekt 4-palett med brunrosa färger i. Innan bodde ceriserosa Poste Haste i paletten, men tyvärr är den lite för färgstark för min smak så den har fått flytta ut (någon intresserad?). I torsdags fick jag “brun-rost-vinröda” skuggan Antiqued av Sara, och efter att jag depottat den passar den in med sina kompisar (Pink Freeze, Girlie, Haux).

Plattång, bakplåtspapper och lite tålamod är vad som behövs för att depotta.

10 kommentarer

Lägg till din →

Sanna: jag mailar dig 🙂

Sminkan: ja, jag gillar att ha fyra i en – det går så snabbt då 😛

Irina: tack så mycket Irina! 😀

Kerstin: jajjamän 🙂

Åh Haux måse jag nog köpa mig en ny snart. Den är extremt mycket använd som vardagsskugga. Enklaste enkla – Schroom över precis hela ögonlocket och upp till brynet, sedan Haux i globlinjen… Bästa vardagsskuggningen jag vet 🙂

Lämna ett svar