Oh-oh-Orgasm

Just det, jag har glömt visa vad som fanns i det där paketet som kom för förra veckan. Innehållet var inget mindre än NARS kult-rouge Orgasm. Det har ooh-ats och aah-ats (pun intended) över detta rouge i flera år. Stundom har jag varit grymt sugen, men ett inköp har alltid fallit på att jag inte riktigt är en glam and glitter kind of gal – den är liite för skimrig för mig helt enkelt. Men så dök erbjudandet om ett byte upp, och det var det perfekta tillfället att få ett eget ex, och vet ni, jag gillar det ruskigt mycket – trots glittret.

9 kommentarer

Lägg till din →

EmLa: ja, det är supertjusigt! Och glown kändes bättre än jag trodde 🙂

Des: Jag har som sagt varit tveksam länge, och jag skulle nog fortfarande inte köpa ett rouge med glitter, men ett byte var perfa, det är tokfint – men jag kommer nog inte ha det på dagen (där går min glittergräns för vad jag känner mig bekväm i) 🙂

Lämna ett svar