Sommaren med Laura

Nu kan man hitta sommarens produkter från Laura Mercier både på nätet och i COWs fysiska butiker (i Göteborg och Stockholm). Efter en snabb titt på nyhetsbrevet blev jag lite extra kär i den här kombinationen av produkter; bronzade kinder ihop med aqua-tonade ögon och rosafärgade läppar. Kollektionsnamnet Sun Drenched lockar ju bara det!

Trots att Laura Mercier är ett av mina favoritmärken, blir det inte så ofta att jag shoppar något. Om det beror på priserna eller på lathet (jag handlar helst smink på Åhléns City här i Göteborg, istället för NK) vet jag inte.. Men fina saker, det har hon.

5 kommentarer

Lägg till din →

Det är verkligen en jättefin kollektion.
Men jag är lite som du. Jag älskar hennes produkter, men jag köper dem sällan. Undrar varför?
Besöker jag (för mig) storstäderna, Gbg och Stockholm, så går jag i första hand till MAC och sen är min sminkbudget redan spräckt. Kanske ska börja hos LM först?

Lämna ett svar