Chanel Paradoxal

Tack vare en drös intjänade NK-poäng kunde jag förra veckan köpa nyaste höstlacket från Chanel, Paradoxal, utan att ruinera mig helt. Samtidigt som jag pratade med den trevliga expediten passade jag på att prova färgen på lillfingernageln, och om jag innan trodde att det var en “vanlig lila” blev jag ögonblickligen charmad av den odefinierbara ler-lila färgen.

Det var väldigt svårt att fånga färgen på foto, men tänk er en grålila färg med det diskretaste skimmer någonsin – det ger egentligen mest “liv” till färgen. För ett krämlacks-freak som jag gör det inget att skimret inte är lika tydligt på naglarna som i flaskan, jag är mest förtjust i nyansen, som känns som en vidareutveckling av Particulière.


Paradoxal jämfört med Essie Sexy Divide. Paradoxal ser nästan helt grått ut…

9 kommentarer

Lägg till din →

Jag köpte Paradoxal och gillar den skarpt. Föredrar nog den framför Sexy Divide då jag gillar den murriga känslan i Paradoxal nu inför hösten. Ska se om jag kan kombinera Paradoxal med en lika höstmurrig makeup. Har ögonen på Chanels nya Enigma palett för detta ändamål.

Stiftade närmare bekantskap med denna vackra dyrgrip i dag hemma hos syrran som köat sig till ett ex. Jag lackade hennes naglar som blev fina som katten, men fy vilken usel pensel det var! För ett lack som kostar 240 spänn kan man tycka att de skulle gjort en pensel som gick att måla med… 🙁

Skor & maskara: jaaa 😀

Kabuki: men nej, vad tråkigt att den inte funkade för dig! :O Jag tycker att den är jättebra, fast jag kanske är van? Jag har däremot bara läst bra recensioner, kanske det blev svårare för dig eftersom du målade på någon annan? Det tycker jag är lurigt i alla fall 😛

Lämna ett svar