Lördagsgodis

När jag i lördags gjorde plats i nagellackslådan för ett nytt lack, passade jag på att gå igenom mina minilack från Essie. Ut i en hög på bordet, och hej vad godissugen man blev!

Tanken var att jag skulle rensa ut dom jag inte använder, och lägga upp för byte, men dom är ju så fiiina. Trots att det var längesedan jag använde några av dom har jag svårt att göra mig av med dom. Någon som har tips på hur man minskar separationsångesten när det kommer till nagellack?

Update: Nu är det gjort! Några fina nagellack står och väntar på att flytta in hos någon annan, så spana in bytessidan!

6 kommentarer

Lägg till din →

kanske göra dig av med dem som är nästan likadana som de två rosa? men eftersom de är så små så tar de ju ingen plats. jag har ganska många lack som jag inte använder ofta – men det är så fina på hyllan! <3

Sälj dem. Pengar fixar seperationsångesten eftersom du kan köpa nya leksaker för pengarna.
Och det säger jag ju då inte alls bara eftersom jag gillar att fynda testade nagellack på Tradera..hehe

Schmut: jag är nog lite lat för att lägga upp dom på Tradera, men kanske att jag kan få ändan ur och lägga upp dom för byte.. kanske hittar du dom där 😉

Kerstin: you and me both darling. att det ska vara så svårt! 😀

Lämna ett svar