Natuvive Age Control

Det har nästan blivit lite av en tradition att jag berättar vad jag köper i present till min beauty-nyfikna mamma varje år, och i år kan jag faktiskt slå två flugor i en smäll och ge henne några godbitar ur ett pressutskick från Natuvive. Grattis mamma!

Natuvive Age Control är precis vad det låter som; en vidareutveckling av Natuvive-hudvården, men för mer mogen hy. Jag har valt ut tre produkter ur serien som jag tror passar både min mammas hudtyp och rutiner:

Prevent Cleanser
Repair Day Cream
Repair Night Cream

Ansiktsvattnet (som inte är vatten, utan i krämform..) och ögonkrämen vet jag skulle bli ståendes oanvända, så dom sparar jag. Den andra dagkrämen som ska förhindra åldrande tar jag också själv. Kanske kan den agera nattkräm?

2 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar