Bright rosy pink

Lösa mineralrouget Rose från e.l.f är en av alla saker som trillat in med höstutskicken, och det var väl med ett visst mått skepsis jag provade det första gången. Ja, jag är något av en märkes… snobb. Kan ett rouge för fyrtiotvå spänn verkligen vara bra, och dessutom tävla om min uppmärksamhet mot mina favoriter från MAC, Laura Mercier och BECCA? Det visade sig däremot ganska snabbt att JA, banne mig! Däremot skvallrar dosan om priset. Det är något med locket och trycket som stör mig..

Rose ser starkt rosa ut i dosan, men på mina kinder blir det ett varmt och naturligt resultat. Det är bra pigmenterat, och trots att det är nästintill matt så blir det inte fläckigt eller är svårapplicerat (här vill jag dock ge en ros till min all time favorite-rougeborste från Laura Mercier). Det sitter där det ska hela dagen, och verkar inte vara tilltäppande för porerna. Det här kommer helt enkelt att bli en höstfavorit.

Mittimellanrosa, fint va?

8 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar