Smashing

Denna bronzer från Smashbox är lika grön som den är brun. Asken (den i plast alltså) är helt nedbrytbar, och innehållet kalasbra! Den innehåller bland annat extrakt från moringafrön som enligt beskrivningen på Eleven.se “ger din hud hälsosamma fördelar” (exakt vad i dessa fördelar består framgår inte..?) och just den ingrediensen är inget jag märker av, men jag gillar bronzern ändå.

Jag gillar också att för varje köp av Smashboxs Green Room-produkter, så planteras ett träd. Jag köpte min bronzer i somras och är jättenöjd, nu finns den på rea hos Eleven.

1 kommentar

Lägg till din →

[…] När El tipsade om Smashbox-rean på Eleven resulterade det i att jag tillbringade några minuter med att surfa runt i butiken. En nyhet jag hittade var en ”Eco Friendly” hårtork från italienska proffsmärket Parlux. Både torken och förpackningen är tillverkade av återvunna material, och eftersom torkeffekten är så hög behöver man inte stå och blåsa håret i en halv evighet. […]

Lämna ett svar