Buy nothing day

God morgon vänner! På tal om ingenting så är det International buy nothing day idag. Och det tänker jag uppmärksamma med att, just det, inte köpa någonting (trots att det är löningshelg!). Är ni med mig?

9 kommentarer

Lägg till din →

Nix. Idag kan jag inte ställa upp på den (förvisso goda) uppmaningen. Jag har lovat att hjälpa till på Frivilligcentralens julmarknad och då är det ju självklart att man köper ett eller annat för en goda sakens skull. Nästa helg kanske?;)

Julia: Din anledning är av sådant förnämligt slag att det känns mer än okej att göra undantag! 🙂

Språkvårdaren: Yes, bra tajming!

Viktoria: High five!

Living in a bubble: Låter som en bra idé – jag bangar inte att haka på! 🙂

Tina: Hehe, ibland har man tur! 🙂

Honi: Yay! Duktigt med flyttstädningen!! (Jag har inte heller köpt, men väldigt nästan: bytte ett par skor som jag köpte tidigare i veckan…räknas det???)

Lämna ett svar