MAC Reelers & Rockers

MAC Reelers and Rockers 1

Något av det första jag köpte i NYC var ögonskuggspaletten Reelers & Rockers från MAC, eftersom den är limiterad och jag var rädd för att den skulle ta slut. Färgerna är skimriga och lättburna, och det är lätt att se flera kombinationer. För ovanlighetens skull tycker jag faktiskt att alla skuggorna är fina och användbara — det är inte ofta en palett lyckas pricka in 100%!

Hela fyra stycken (Melt My Heart, Family Treasure, Gaelic Gold och Crown & Sceptre) av skuggorna är i min favorit-formula Veluxe Pearl, medan vita White Rabbit är Frost, och svarta Carbon är Matte.

MAC Reelers and Rockers 3

MAC Reelers and Rockers 2

Enligt Temptalia verkar Reelers & Rockers vara den palett av de fyra som är mest pigmenterad, och för att testa det innan jag slog till använde jag den medföljande pytteborsten för att se hur mycket kräm det var i dom (om man swatchar med fingret tycker jag oftast att det blir lite missvisande, eftersom det då blir kraftigare färg än med borste).

MAC Reelers and Rockers 4

Den fina dosan, som är kvadratisk och skiljer sig från mina andra två holiday-paletter.

7 kommentarer

Lägg till din →

Kerstin: jag tänkte på dig när jag shoppade den 😉

Carina: jag har faktiskt inte någon svart, helmatt skugga sedan tidigare – så för mig var det perfekt 🙂

Honi: färgerna är jättefina!

Ninni: jag håller helt med, men du vet – insidan är det som räknas 😛

[…] I och med MAC:s kommande Jeanius-kollektion kanske rouget Pink Cult kan vara en lösning? Enligt recensionen är det välpigmenterat, och syns bra på huden. Att det är matt är perfekt, och det här är klart något jag ska spana in när det landar i disken! Kanske blir det mitt första MAC-köp sedan New York. […]

Lämna ett svar