Varm blondin

Ikväll ska jag (äntligen) till min frisör för tillfix av mitt nuvarande katastrofbarr; risiga toppar och utväxt. No fun. Nu och de senaste gångerna jag varit blond har jag fått en kall nyansering i håret, men trots silverschampon och inpackningar bryter mina egna varma färger alltid igenom.

Denna gången funderar jag på en varmare blond nyans, lite som på bilden (som är tagen från styling-videon på Rodeo). Är det en sån färg som kallas strawberry blond? Hur som helst är den skitsnygg, precis som frisyren. Däremot tror jag att jag håller mig till min långa page en tid till, och kör på enbart färginspiration.

4 kommentarer

Lägg till din →

Kerstin: vi får väl se om kameran kan lyckas fånga något – men jag kan i alla fall avslöja att jag är väldigt nöjd! 🙂

Des: hehe, jag kan uppenbarligen ingenting om färg. När jag visade bilden för min frisör sa hon direkt “ok, en kall blond färg”. Haha!

Lämna ett svar