Yogi Skin DeTox

Jag har just kommit hem från två veckor i USA och man kan lugnt konstatera att min resväska vägde mer på hemvägen! Just detta te från Yogi kanske inte bidrog så mycket till vikten, men jag hoppas det ska bidra till andra saker. Skin DeTox ska hjälpa till att rena hyn, och än så länge kan jag faktiskt instämma. Jag har druckit det i tre dagar och kanske inbillar jag mig, men funkar det inte lite? Hur som helst älskar jag Yogi-te för visdomsorden i varje tepåse, och det är alltid tummen upp för ekologiska produkter!

5 kommentarer

Lägg till din →

Josephine: det är jättekul, lite som en adventskalender varje gång man dricker te! 🙂 du kan köpa Yogi i sverige också, t ex på hälsokostaffärer eller speciella teaffärer.

Kerstin: jawohl! det finns så mycket roliga te med olika ändamål. jag köpte också “Get Regular” som ska hjälpa magen med diverse bekymmer, hehe… 🙂

El: we loves it indeed!

Des: ja, eller hur! det här smakar friskt och blommigt, lite nypon och lite ros. gott!

Lämna ett svar