Soft lips

Mina damer och eventuella herrar, låt mig presentera det bästa läppmojset. Ever. Munkens Bisalva. Munkens har bl a letat sig in på vår lista över favoritprodukter 2009. Jag har testat ganska exakt skitmånga läppbalm genom åren (speciellt 2010, när jag också recenserat ett antal på Daisy Beauty) och detta är det i särklass bästa jag testat någonsin. Den finns att köpa exempelvis i hälsokostbutiker, är helt ekologisk och kostar dessutom sällan mer än 50 spänn.

Mina läppar blir ofta torra, speciellt nu på vintern. Och där ingen annan läpprodukt lyckas minska torrheten, trollar Munkens bort fnasigheten på bara någon dag. Dryg är den också. Fast nu är den, som bilden visar, helt slut. Måste genast leta fram en ny!

4 kommentarer

Lägg till din →

Lineofbeauty: Visst är det konstigt att det finns så många att välja på, men så få bra?

Darling: Hoppas du också gillar den!

Anonym: Du har rätt, typiskt ocoolt. MEN jag står ändå fast vid att den är den bästa läppmojjen jag testat.

Lämna ett svar