Max Factor Lip Tint

I går kväll när jag kom hem låg ett litet paket på hallmattan innehållandes Max Factors nyhet Lip Tint i nyansen Berry Burst (#4). Pennan känns helt unik i sitt utförande — i alla fall för mig som inte har sett något liknande innan — och är hur enkel som helst att använda. Berry Burst doftar precis som röd isglass på pinne jag fick som barn och färgen är mörkt hallonrosa, inte långt från rödvinsläppar faktiskt. Torktiden är ganska långsam, men färgen verkar sitta som berget när det väl är torrt. Jag gillar!

Lip Tint kommer i fyra ljusare färger: Pink Petal (#1), Pink Princess (#3), Berry Burst (#4) och Marshmallow (#5), samt fyra mörkare färger: Coral Crush (#7), Nice n Nude (#8), Passion Red (#9) och Latte (#10). Håll utkik i butik i slutet av mars!

9 kommentarer

Lägg till din →

Kerstin: de flesta färger verkar fina tycker jag! jag testade min i skarpt läge i går under kebabätande; hållbarheten var sådär. men färgen är fin!

Purity: där ser man, så bra koll har jag! 🙂 kul att det finns en sådan produkt i sverige i alla fall!

Marika: berry burst är jättefin! passar perfekt till mig med lite gul ton i hyn.

Lancôme hade något liknande för
några år sedan. Och jag har för mig att YSL hade någon slags läpptuschpenna för en herrans massa år sen.

Nu har jag ju inte sätt alla nyanser, men Coral Crush låter fint. Gillar Koralltoner.
Om jag bara köper en blir det nog
nämda Coral Crush,
men jag kommer nog att köpa flera.

Lämna ett svar