Davines SU-serie

Lagom till vårsolen släpper Davines en serie solprodukter som har fått samlingsnamnet SU (betyder “the one with shining hair” på Sanskrit). Miljötänket är i fokus med flaskor som innehåller 25% mindre plast än tidigare och som går att återanvända – och väldigt snygga som sagt! Serien produceras med hjälp av ren naturenergi och koldioxidutsläpp kompenseras med att plantera träd.

El Mika har fått möjlighet att testa Su/Leave-In Conditioner Moisturizing Softening, en spray som ger fukt till hår skadat av sol, klor och saltvatten. Dessutom är den mjukgörande och gör håret lätt att kamma ut. Vi testar också Su/Pak Nourishing Replenishing Mask som “gör de torraste håren mjuka, silkiga och fulla med fukt”. Recension kommer till sommaren när vi hunnit testa ordentligt!

4 kommentarer

Lägg till din →

[…] Davines ”Su Protective Body Cream” (spf 25) — Krämen i den här snygga tuben är både gosigt och väldoftande, och än så länge har jag inte märkt av att solskyddet skulle vara för klent (men då har jag å andra sidan inte befunnit mig vid havet än). Davines är alltid en favorit, och den här är en fortsättning på deras SU-serie. […]

Lämna ett svar