Essie Going Incognito

Ibland är det roligare än vanligt att skriva skönhetsblogg, nämligen när man får fina mail från er som läser här. Snälla D mailade oss och frågade om eBay-tips, och efter några mail fram och tillbaks slutade det hela med att hon postade ett paket fullt med nagellack! Det var som min födelsedag när jag fick packa upp alla små flaskor en och en. Min favorit av gänget, och ett lack som jag faktiskt varit nära att köpa själv, var gröna lacket Going Incognito i miniflaska från Essie.

Mörkgrönt utan att gå över till svart; ett perfekt lack att ha på St Paddy’s Day! Going Incognito är superglansigt och lättlackat, medan färgen är extremt bärbar. Ett lack som jag kommer spara länge, och bli glad av varje gång jag ser det (av fler anledningar än en). Tack igen D!

5 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar