Flight delayed

Det är inte alltid av ondo att flyget är försenat. Münchens flygplats är en av mina favoriter i Europa, och här strosar jag runt bland bl a Kiehl’s, MAC och Bobbi Brown. Testade en parfym från Jo Malone och blev galet förtjust… attans. Hoppas jag har vägarna förbi nån av deras butiker snart igen, så jag kan överväga ett köp!

Nu är det dags för boarding. Trevlig helg!

10 kommentarer

Lägg till din →

Ninni: Min med, i alla fall när det gäller utbud av butiker 🙂

Kerstin: Skoj, vart är du på väg då???

Emma: Alltid! Fast jag köpte inget, men näääästan…

Des: Tror den hette nåt med French och lime blossom (?) och sen sniffade jag på en som hette nåt med Grapefruit, och den tror jag Mi skulle gilla 🙂 Känner du till nån av dem?

Anonym: Jag har tyvärr kommit av mig i mitt vetegräs-projekt, men det beror på att jag flyttat och inte fått med mig alla grejer än..jag kan inte säga att jag märkte nån exakt effekt (nåt som går att peka på liksom), men upplevde att jag blev allmänt piggare och kände mig starkare 🙂

Des: grym du är som kan hålla isär dem alla! Jag blev helt vimsig när jag såg alla flarror, och minns knappt namnet på nån. MEN vet att jag valde mellan just jasminen och limeblossom när jag skulle provtesta på handleden..nästa gång ska jag testa din favvo!

Alice: Kul att du gillar Bobbi! Jag har inget från BB, men har hört flera som är riktigt förtjusta 🙂

Lämna ett svar