Sommarutmaning

El Mika brukar sällan haka på när vi får bloggutmaningar, men den här gången gör vi ett litet undantag för SaintBella. Här är våra bästa tips för sommarmejken 2011:

Sminklook i sommar? Vi gillar naturligt! Visst, det är snyggt med färgglatt, men det är bekvämast med så lite smink som möjligt på sommaren.
Nån bronzer? Bronze Stick från MAC och Bronzing Powder från samma märke. Mi älskar båda innerligt!
Bästa knepet för sommarmejkupen? Less is more, och skönare! Satsa på en bra concealer i stället för en foundation, och kör så naturligt som möjligt. Undvik skimrande produkter om du inte vill se ut som en discokula i solljuset.
Mer knep? Satsa på en bra (dyr behöver inte alltid betyda bäst, men i detta fallet är det ofta så) solkräm för ansiktet, som du kan ha dagligen utan att bli flottig eller glansig. Kanske testa en lätt färgad för att få två i en-funktion?
Bästa köpet inför sommaren? En riktigt bra spf, en svalkande after sun-lotion, en återfuktande ansiktsspray och en glamourös bronzingprodukt.
Sämsta köpet? Produkter du inte ens kommer vilja se åt när sommaren tar slut, som den där illblå ögonskuggan du använde en gång på semestern.

4 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar