Su/Pak Nourishing Replenishing Mask

Sommaren är här! Två tredjedelar av El Mika har spenderat långhelgen i en segelbåt här på västkusten – därav bloggfrånvaron. Minns ni att vi fick hem några solprodukter för håret att testa från Davines i våras? Efter härliga dagar med sol och saltvatten passade det bra att testa Su/Pak Nourishing Replenishing Mask som ska användas efter just solexponering.

En direkt fördel är tubformatet; man slipper kleta i en burk och få vatten i produkten. Lukten är mild och god, och det är lätt att fördela i vått hår. Mitt saltvattensträva sommarhår förvandlades till att bli lent och silkigt, och det var otroligt lätt att reda ut efter dusch. En toppenprodukt som förmodligen kommer sättas ännu mer på prov ju mer sommar det blir, men det litar jag helt på att den klarar galant.

10 kommentarer

Lägg till din →

Härlig blogg jag sprang på:) Har ni några inlägg om lösögonfransar? Jag ahr köpt från fannyhair.se efter att jag hört mkt gott om dessa. Men nu vill jag ha lite råd..?
Mvh Jen

Emma: precis! 🙂

El: seglingen var helt underbar! let me know om ditt rufs vill adoptera hårmasken! <3

Jen: tack! 🙂 har faktiskt aldrig köpt eller använt lösögonfransar, och tror inte någon annan av oss tre är särskilt kunniga inom ämnet. jag hade köpt ett par billiga på typ h&m/lindex/åhléns och sen youtubat en tutorial… lycka till!

Lämna ett svar