Barnängen Duschcreme Creme & Olja Kakao


För några månader sedan fick jag testa en av Barnängens nyheter: Duschcreme Creme & Olja Kakao. Den beskrivs som vårdande och skyddande för torr hud. Men i ärlighetens namn var det främst “kakao” som fick mig att vilja testa den. Jag förväntade mig något i stil med Philosophys härliga shower gel som doftar nybakade chocolate chip cookies, men de två är inte ett dugg lika.

Barnängens duschcreme luktar visserligen riktigt, riktigt gott (om jag anstränger mig kan jag ana en svag doft av just choklad, annars luktar den mest rent) men jag upplever den varken som vårdande eller skyddande. Tvärtom märkte jag efter nån veckas användande att mina ben blev mycket torrare än vanligt, trots att de brukar bli mindre torra den här tiden på året. Inte helt okej. Ändå kan jag inte låta bli att gilla den här produkten, den löddrar fint och luktar ju så himla gott. Bra pris också (ca 30 spänn). Men något köp framöver blir det icke – det finns bättre i samma prisklass.

3 kommentarer

Lägg till din →

Caroline: Ja, jag gillar doften (även om den inte är speciell, utan mest bara “god”)- men det är inte värt att bli en torris för det…

Tikaha: Me too! Letar fortfarande, kommer nog slå till på en lite lyxigare variant mot slutet av sommaren 🙂

Bra tips med Angelspa – tack!!

Lämna ett svar