Nytt från Avène

Klart jag shoppade under utlandssemestern! Som ni säkert förstått vid det här laget är jag ständigt på jakt efter nya hudvårdsprodukter som kan bota min envisa akne. Senaste köpet är gelkrämen Cleanance K från franska Avène som innehåller AHA- och BHA-syror, något jag har snöat in på den senaste tiden. Produkten ska hjälpa till att minska plitor och finnar och hålla nere oljeproduktionen. Eftersom jag är en ovan användare av syror, tar jag det ganska lugnt och använder bara krämen på kvällen – den svider lite och har en ganska stark doft. Time will tell om den funkar!

Eftersom jag vet att det är många som gillar ansiktssprayen från samma märke (bland andra Mi), var det inget svårt val att plocka med sig en sådan hem också, för bara några euros. Älskar den redan!

9 kommentarer

Lägg till din →

Jag använder mene&moy ‘s produkter med syror i. Riktigt bra för dålig hud. Dock jäkligt dyrt 🙁 använder även Cica Med, som visserligen är utan syror, men himla bra de också!

Fast nu blev jag sugen på den där krämen 🙂 är precis som du, på ständig jakt efter bra produkter 😀
finns den i Sverige också?

Jag har använt Mene&Moy, Jan Marini, Thomas Peter Roth. MD Formulations Bra grejer.
Dåliga grejer för mig: Paula’s Choice.

Nästa märke att testa: Skinceuticals.

Så himla nyfiken.

För mig gör BHA märkbar skillnad.

Lena S: aldrig hört talas om varken mene&moy eller cica med, men ska helt klart kolla upp! vet inte om just den avène-krämen finns i sverige… kolla på närmaste apotek kanske?

A:: hoppas också på att BHA ska göra skillnad. synd att inte paula funkade för dig!

Tyrannika: rapport kommer! kul att läsa din lista också, vi får se om vi hakar på… 🙂

Hej jag älskar också mene moy köper mina produkter på salong i göteborg men har nu hittat tradera som säljer dessa produkter för cirka 40% lägre än där jag handlar mina produkter, så jag är super glad.

Cica med är bra älskar också det märket likaså dermaceutic

hudoteket är super dyrt har handlat där likaså skincity.

Satsa på tradera för er som vill spara pengar bra service och trevlig säljare.

någon som testat dermaceutics c vitamin serum? nyfiken på den??

Lämna ett svar