Äntligen uppackat

För några veckor sedan landade jag och sambon från ett tre veckors äventyr på USA:s östkust. Sedan dess har Way Out West hunnits med, och även två hela (långa) arbetsveckor… Förutom ett bildbibliotek fullknökat med foton, hade vi även en del shopping med oss hem. Kategorin skönhet var det främst jag som shoppade i, även om vi tillsammans bunkrade lite hudvård från Dermalogica – precis som förra året. Det jag kom hem med utöver det (och såklart nödvändigheter så som deodoranter och hårsnoddar) var det här:

Inte så extremt mycket, med andra ord. Kroppsprodukterna från Dermalogica var helt oväntade köp, som triggades av att jag gjorde slut på provpåsar av dom. Skrubben är helt gudomlig, rivig men samtidigt snäll – och lämnar huden helt osannolikt mjuk. After sun-krämen fick jag ett prov på när vi var och handlade hudvård i butiken, eftersom jag hade rookie-bränt mig efter en heldag ute i Brooklyn-solen, och efter att på riktigt sett hur min monsterbränna på bröstet försvann över natten kunde jag inte göra annat än att springa och köpa en stor tub. Den är magisk!

Utöver hudvård blev det som synes mest nagellack, och jag är riktigt glad över alla tre. Chanel-lacket är unikt och roligt, det neonorangea från FACE helt galet knäppt (och lite extra kul att ha eftersom det är en specialutgåva gjord tillsammans med fina klädmärket J.Crew), och det persikorosa ett solklart sommarlack.

Jag bunkrade även upp med två ex av min favoritmascara, och slog till på ett miniset med två läppbalsam från Fresh (vi bodde dörr i dörr med deras butik i Soho). That’s it!

7 kommentarer

Lägg till din →

Kerstin: ja, jättekul! och så kostade det dessutom bara hälften av ett vanligt, i sverige 🙂

Ka: jo shoppade ihjäl sig! haha, nä men det blev en del — so handsome! <3 go nashville!

Ninni: jag har inte brutit plomberingen än, jag vill göra slut på några ful-stift först 🙂

Lämna ett svar