Davines Love

davines love
För ett par dagar sedan skakade jag ut det sista av mitt schampo och balsam från Nexxus. Och eftersom jag inte riktigt kunnat släppa tanken på hur sjukt nice Davines är, och dessutom bor nära en frisersalong på Söder som säljer just Davines, så stack jag dit igår efter jobbet och slog till på en flarra och en burk med schampo respektive balsam i deras Love-serie.

400 spänn svider, men lindras snabbt över hur bra produkterna är — både mot håret och miljön (plus att de är otroligt dryga). Dessutom fick jag en ansiktsspray från samma märke på köpet, plus att tjejen i kassan hivade i en drös med produktprover från några av deras andra serier. Oh la la, de åker direkt ner i resenecessären. I morse testade jag mina nya rosa vänner, och ja jäklar om de inte är minst lika bra som de här!

När jag hunnit testa ett tag kan det hända att jag dubbelrecenserar Love– och MoMo-serierna.

3 kommentarer

Lägg till din →

Kerstin: åh, är det de där snygga flaskorna med prickig etikett?

Tikaha: när jag kommer hem igen kan jag kolla på burken och lista innehållet, är bortrest ett par dagar och enda nackdelen med Davines produkter är att de inte är speciellt resvänliga- så de är kvar hemma på badkarskanten 🙂

Lämna ett svar