Karaktärstest

Är himla nöjd med att jag liksom bara gick igenom hela Sephora i Riga utan att ens vilja köpa en enda grej. Trots 25 % på massvis av fina saker!

7 kommentarer

Lägg till din →

Karin: hehehe, nu i efterhand ångrar jag att jag inte ens ansträngde mig att hitta nåt :’D ..typ “kan ju ha missat värsta fyndet!”..

Kerstin: Jupp, och jag klarade den som sagt. Men, ångrar ändå lite att jag inte rotade runt liiite mer 🙂

Tina: Precis – det får ju inte vara fööör mycket heller, tar för lång tid att hitta rätt grejer då. See ya soon!

Bella: Haha, a sight for sore eyes!

Veronica: Jaa, jag är också lite förvånad. Men samtidigt kan tex Ka och Mi skriva under på att jag är löjligt långsam ibland när jag ska kolla på saker, står liksom och väger för och emot hur länge som helst. Så lite överlevnadstaktik var det också, att bara skynda igenom och inte riktigt stanna till och kolla för noga.

Maria: Vi kanske har blivit lite mättade? Just denna har jag varit inne i ett par gånger lately och i början köpte jag ett par grejer från Benefit men sen bara “andra butiker än Sephora?”. Go Jo!! That is love <3 fast de i USA brukar vara så stökiga..

Lämna ett svar