Sotat med glitter

Nu ska ni få se på en fin grej! Nämligen julens palett från The Body Shop, närmare bestämt Smoky Eyes i Silver Black, som kommer att släppas i butik i november. Paletten innehåller tre puderskuggor och en krämhighlighter, alla i den sobra färgskalan benvitt/silver/grått/svart. Jag drog på med en glittrig sotning samma kväll som jag sminkade El med mörkblått, och det var nog faktiskt första gången jag gjorde en såpass glittrig sminkning på mig själv.

Den krämiga skuggan ger en transparent men silverglittrig bas, som jag packade på med de andra skuggorna. Den mörkgrå på majoriteten av ögonlocket, den benvita i innersta hörnet, och lite av den svarta lätt suddad i globlinjen. Av skuggorna gillar jag de två mörka bäst; den mörkgrå är en härligt skimrande formula, och den svarta en pigmentspäckad helmatt färg. Den benvita är lite för glittrande och nedfallande för min smak, och den silvriga krämskuggan lite för fet för att fungera som en hållbar bas.

  • Primer — Urban Decay Eyeshadow Potion Primer
  • Ögonskuggor — The Body Shop Smoky Eyes “Silver Black”
  • Eyeliner vattenlinje — MAC Kohlpencil “Feline”
  • Mascara — Clinique High Lengths “Black”
  • Brynskugga — NARS Eyeshadow “Blondie”

Benvit, mörkgrå och svart puderskugga, silvrig krämskugga.

5 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar