Depend #294

Snöstorm i Göteborg? Jag trodde att jag lämnade det bakom mig när jag åkte hem ifrån Alperna. Jaja, det blir ju ljust i alla fall! Trots ljuset är jag konstant sugen på mörka nagellack, men det var inget som märktes här…

När jag och Ka i fredags hade en riktig kvalitetskväll med home made fish tacos och en ansenlig mängd rödvin, avsatte vi självklart tid för gemensamt nagellacksmålande. Jag valde ett från Depends nyutskickade vårkollektion, mintgröna #294. Vad Ka valde får ni kanske se senare, men jag kan redan nu avslöja att hennes val var extremt mycket mer lyckat än mitt. #294 är en så tråkig färg att jag nästan somnar sittandes när jag tittar på den, och den satt inte kvar på naglarna i mer än ca 12 timmar.

En mörk och lite lätt dammig version av mintgrönt – mer än så kommer jag faktiskt inte på att säga om det här lacket.

6 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar