ghd Gold Styler

När ASOS påbörjade sin rea nyligen slog jag till på något jag har funderat på en längre tid; en ny plattång. Min från GA.MA har cirka sex år på nacken, så det var helt enkelt dags för den att gå i pension. När jag var i USA i somras provade jag en plattång från – för mig – okända märket Sedu. Den var helt otroligt jävla bra rent ut sagt, men tyvärr lyckades jag inte få tag på någon med europeisk kontakt.

Istället slog jag nu till på klassikern Gold Styler från ghd, och jag är väldigt nöjd. Den kanske inte är exakt lika wow-bra som den från Sedu (som förutom att göra håret spikrakt på väldigt kort tid, även skapade rakhet som höll i sig extremt länge – trots hög luftfuktighet) men nog märker jag skillnad. Den värms upp snabbt, och glider enkelt genom håret utan att trassla eller haka upp sig. Dessutom har den en automatisk avstängning OM man mot förmodan skulle glömma av den; tryggt och bra.

3 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar