Dior Waterlily

Men hej hallå där, lilla perfekt grönfärgade nagellacket! Helsicke, precis när jag kände att nagellackssamlingen både var stor och fullständigt komplett – så gör jag something stupid och testar sommarens mintgröna (eller kanske snarare ärtgröna?) lack från Diors sommarkollektion. Waterlily innehåller ett superdiskret skimmer som jag bara älskar, och på bilden hade jag precis snabblackat två lager inne på Kicks.

Det är helt olikt de tidigare mintgröna lacken, exempelvis Essie Mint Candy Apple. Jag tror att det är skimret som gör det, för det har inte alls samma “vita tippex”-effekt. Jag gillar det såpass att jag fortfarande har kvar det på tummen, och matchat med en neutral lackning på de resterande nio naglarna..

Någon som sitter på ett bra dupe-förslag?

10 kommentarer

Lägg till din →

Det ser ju lite ut som IsaDoras Marzipan, fast det lacket blir mer opakt. Det är skimmer i flaskan, men det syns inte alls på nageln. Något ljusare grön färg är det också, så du kanske skulle uppleva det som för tippex-likt.

Jag målade på ett tredje lager av Waterlily efter att jag tog bilden, och det blev opakt och fint 🙂

Fina tippex-mintgröna har jag redan (2), så jag är så sugen på detta eller en riktig dupe!

Lämna ett svar