Depend #314

I går när jag kom hem låg Depends sommarkollektion på hallmattan, en ganska spretig samling där både dekorlack och krackellack (…) ingår. Några av färgerna verkar mycket lovande, t ex den ljusgröna #314 som jag direkt gav mig på. Det var svårt att få till rätt grön nyans på fotot, egentligen är det inte riktigt så turkosfärgat, utan mer ärtigt grönt som Waterlily.

Tyvärr är det här lacket förmodligen det mest svårlackade jag någonsin provat! Det är tjockt, segt, strimmigt, torkar för fort, torkar för långsamt i nästa stund – men totally worth it. För väl på naglarna är det tokigt vårfint och nyansen passar perfekt ihop med min hudton. Att sedan mitt överlack råkat ut för en olycka där locket har gått sönder vilket har gjort att det helt segat ihop och nu nästan är oanvändbart är en annan story. Textiltrycken är alltså inte Depends fel!

PS: Lite senare under dagen kommer vi ha en liten utlottning här på bloggen, håll utkik!

8 kommentarer

Lägg till din →

Du är ju snart in the motherland – då kan du köpa! Jag är sugen på att testa (har jag inte gjort det innan?) Essies Good To Go som “alla” skriver om just nu.. Som SV fast inte tjockt! (Y) Kanske lägger en liten beställning.. *hehe* hehe.

Ska köpa! Kanske Good to Go, fast du gillade inte det back in the days: “Det här torkar alla lager fortast av alla, och var en väldigt stor favorit tills det segade ihop sig totalt – och jag var tvungen att slänga det trots att hälften var kvar. Är även lite segt, vilket gör att man får ha på ganska mycket lack på penseln för att inte dra upp lagret med färgat lack.”

Lämna ett svar