Starstruck

Jag tycker vi nästan dagligen dränks i produkter som bär celebriteters namn; det är krämer, kläder, smycken och dofter där sångare, skådespelare och random hangarounds varit med och mixtrat och sätter sin prägel på nån pryl.

Det är sällan jag fäster någon större vikt vid dem. Men det finns framför allt två parfymer som jag verkligen gillar, och har gjort sedan de kom. Mina guilty pleasures: Glow och Lovely mer eller mindre skapade av J.Lo och SJP. De har hängt med i flera år, och står sig fortfarande.

Vilka kändisdofter gillar ni? Kom igen nu, don’t be shy – inget att skämmas för! Eller?

9 kommentarer

Lägg till din →

Jisses, en till som jag inte har koll på – även denna ska jag leta upp och lukta på. Halle Berry är ju riktigt cool, gött om doften också är en hit!

Hänger på både Lovely och Glow. Fast jag har bara köpt Lovely. Den är helt underbar! Lovely, so to speak 😉
Sedan gillar jag Gwen Stefanis L.A.M.B också. Suverän!

Åh, Gwen Stefanis L.A.M.B. är fantastisk! Jag älskar också Britney Spears Midnight Fantasy, hade den till och med på mitt bröllop. Min man fick bestämma och han tyckte att den doftade jag! 🙂

Så fint att han prickade in den så bra, och mysigt att ha en alldeles speciell parfym till sitt bröllop! Jag hade en liten prov på den för längesen, men har glömt bort hur den luktar tyvärr..Har för mig att jag verkligen gillade den.

Lämna ett svar