Apoteket Dusch- och badolja

Ni vet när man är hemma hos någon annan och upptäcker en ny favoritprodukt? Apotekets Dusch- och badolja ser så steril och trist ut att jag förmodligen aldrig hade köpt den själv, så tur för mig att jag fick chansen att prova den i helgen – ny favoritolja i duschen!

Om du som vi på El Mika är helt såld på oljor, tycker jag verkligen att denna är värt ett köp, inte minst på grund av priset på 55 kronor. Den är riktigt tjock och härligt krämig, luktar milt och naturligt (ingen parfym här inte!), löddrar på samma sätt som pH5 Shower Oil från Eucerin, och lämnar huden mjuk och len. Detta påminner mig om att kolla en extra gång på apotekskedjornas egna produkter, för visst finns där guldkorn!

11 kommentarer

Lägg till din →

Jag gillar Apotek Hjärtats parfymerade duschkräm – trodde den skulle vara trist, men jag gillar den! Fick den på köpet när jag handlade andra saker och det är jag glad för.

jag är också förtjust i sådana oljor, synd bara att den inte har liiite glammigare förpackning… Kanske kunde den funnits i några olika doftvarianter också, så hade saken varit biff.

Ja, bara liiite mindre vårdhems-aura på flaskan så…! 😀 Den doftar ju tvål/olja, så är inte helt parfymfri. Annars hade det varit lite väl tråkigt. Men kul om det hade funnits varianter doftsatta med t ex eteriska oljor!

Åh, det måste man ju nästan testa! Älskar oljor i duschen, min hud klarar inte av tvålar, i bästa fall kanske tar den emot en tvättcreme.
Det här påminner mig om när jag hade mjäll och visste inte vad jag skulle ta mig till. Testade dyrgripna produkter utan resultat. En snäll herre på apoteket rekommenderade Special Care schampo för torr hårbotten från ACO. BAH! tänkte jag genast, klarar inte de andra “finare” produkter att bota mig så skulle inte denna göra något!
Men vips så försvann det efter EN användning och ACO special care och jag levde lyckliga forever after 😉

Jag tror den skulle vara jättebra för torr hud! Men även på sommaren är den go.
Haha, vilken rolig anekdot om Aco-schampot! Jag har faktiskt också problem med torr hårbotten då och då, ska genast spana in den!

Lämna ett svar