Going fall in

Visst, det är säkert mer än en månad kvar på sommaren, men jag kan ändå inte låta bli att längta efter hösten. Min bästa årstid på många sätt. Idag drömmer jag lite extra om snygga tröjan från COS (som snart öppnar i Göteborg!), perfekta vardagsjeans från H&M, coola boots från Acne – toppat med jag-vill-ha-väskan från Sandqvist, YSL:s snygglila lack och alldeles för dyra men ack så fantastiska halsbandet från Stella McCartney.

5 kommentarer

Lägg till din →

Hej! Är en då och då läsare som uppskattar att ni rapporterar från Götet! 🙂 Jag blev alldelens till mig av nyheten att COS ska komma hit. Frågan är bara när När NÄR?!?! Höst 2012 kan ju sträckas ut från aug till dec. Ljuvlig nyhet iaf! / Annakarin

Vi undrar EXAKT samma sak du gör Annakarin! Nääär öppnar dom?! Vi har googlat men inte hittat något exakt datum, så vi får väl bara hålla tummarna för att det är SNART!

Lämna ett svar