COS till Göteborg

Göteborgare: håll i plånboken! Nu har vi äntligen hittat ett (förhoppningsvis) officiellt datum på när den efterlängtade COS-butiken ska öppna i gamla Palladium-lokalerna – nästa fredag! Yes, 28/9 är det alltså läge, alternativt fara, för att bränna hela nästa månads lön.

6 kommentarer

Lägg till din →

Äh, jag har besökt Stockholmsbutiken ett par gånger och aldrig blivit sugen på ett enda plagg där. Dyrt och tråkigt är min åsikt. Men jag är såklart villig att ändra mig så jag tänker ta mig en titt.

Det är väl tur att alla – uppenbarligen – kan tycka olika 😀 Själv har jag mer eller mindre behövt släpa mig ut ur deras butiker i Stockholm och Köpenhamn för att inte spränga Visakortet..

Som jag längtar! Både Köpenhamn- och londonbutiken har jag besökt (med ett rejält köp i den senare) och fönstershoppat halva lönen på deras webshopp den senaste veckan. Tur att det är närmre till gbg från Skövde 😉

Jag vet att det är ett 1 årigt gammalt blogginlägg. Men Jag tycker att man ska spränga hela den där jävla skitbutiken COS i luften p.g.a. SF’s sista gamla mainsteram biograf Palladium har tidigare inhyst i denna lokal & las ner den 17’e Februari 2008. Det är & var faktiskt ett riktigt stort skam för Göteborg när den sista gamla stolta, pampiga & vackra, arkitektoriska mainstreambiograf las ner, oavsett om det är en singel eller om den är omgjord till en flersalongsbiograf så ska en gammal biograf ge fan i att läggs ner i en storstad fullt med kultur som Göteborg på över mer än 500 000 invånare. Dom som vägrade besöka & svek för denna biograf för att just se på en bra film där borde skämmas för stort & borde bära på denna skamliga skam för resten utav deras jävla liv. Det är sorligt att Göteborg känns att den är inte lik den biografstad som den var förr. Men tack & lov att Stockholm har lyckats bevara många utav sina gamla biografer, oavsett om det är en singel eller en flersalongsbiograf som invigdes från 1910 – 60 talet, än vad Göteborg har gjort för sina biografer. Det vill jag känna mig riktigt glad för (Jag menar för Stockholm’s biografer såklart). Dessutom är jag bosatt nånstans i Stockholmstrakten & har läst mycket om sveriges biografhistoria, men mest om Stockholms biografhistoria såklart.

Lämna ett svar