Morning fresh

God morgon, sedan ett par månader tillbaka är det Soy Moisturizing Cream från fresh som står för återfuktning av ansiktet efter morgontvagningen. Jag är helnöjd och funderar på att skaffa en till när denna är slut. Nu är jag rackarns nyfiken på vad ni använder för dagcreme, please do tell!

22 kommentarer

Lägg till din →

Har du använt den länge? Trots att jag provat mig igenom en hel del märken under åren så har jag aldrig testat hudvård från Cliniques – har liksom aldrig blivit av trots att jag hört många tala gott om deras produkter.

Jag gillar den mycket! Den är väldigt lugnande, början till finnar bleknar ofta magiskt bort om man duttar på lite extra till natten. Jag kan inte säga om det är just macadamiaoljan som gör skillnad – har testat sån olja i ren form och tycker inte den gör några under. Det står med ett flertal andra ingredienser på hemsidan som ska dämpa irritation o dyl

Decleor är en av mina absoluta favoriter, återkommer ständigt till deras produkter. Har du den på tub nu? Har för mig att det finns en lite mustigare variant i samma serie men som är i burk..den kanske kan funka på vintern?

I sommar och just nu, med kanske ett par tre insmörjningar kvar i tuben, Lumenes Vitamin C+ 24H Pure Radiance Lotion. Fortsätter nog med Lumene sedan, men då med Arctic Aqua 24 H Balancing moisturizer. Lätta och sköna innan det kalla vädret sätter in.

Älskar Lumene, både hudvård och makeup! Allt jag testat har såklart inte varit jättebra, men det allra mesta har blivit stora favoriter. Det passar min hy (och plånbok) helt enkelt!

Skönt att hitta nåt som verkligen funkar. För egen del har jag 2-3 sådana märken där jag tycker att det mesta av hudvårdsutbudet är klockrent till min hy. Men man blir lätt lite “blogg-skadad” och fortsätter att jaga nya favoriter och testa nya produkter som man hittar lite här och var… Väldigt skoj iofs, men ibland går man på niter. Och på sätt och vis vore det skönt att “landa” i en produkt som jag sen kan köra vidare med utan att hetsa till nästa 🙂

Lämna ett svar