Oh la Lancôme

I slutet av förra veckan hämtade jag ut ett paket från Lancôme. Anledningen till utskicket är lanseringen av deras senaste tillskott i parfymhyllorna: La vie est belle. Förvisso är det alltid intressant väldoftande nyheter, men lika nyfiken blir jag på den medföljande sminkkvartetten som går i lila, rosa och grått. Den i sin tur, är en del av höstkollektionen Midnight Roses, är ni lika nyfikna som vi så kan ni spana in hela kollektionen hos LipGloss.

Jag är helt övertygad om att Mi kan trolla fram en smashing höstsminkning med den plommonlila ögonskuggan. Nagellacken (som är något ljusare än vad fotot här visar) ser härliga ut, och det grå lacket verkar vara en värdig konkurrent till det från Chanel som Ka bloggade om nyligen. För egen del tänkte jag låta den skimrande highlightern utmana bl a min HighBeam från Benefit. Let the game begin.

4 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar