Essie Good To Go

Jag är besviken på det snabbtorkande överlacket Good To Go från Essie, ärligt talat. Som ni ser har jag använt en bråkdel men redan nu är det svagt ljusrosa från att ha tagit upp lack. Kanske inte gör något i flaskan, men det blir inte så snyggt på naglarna när penseln drar upp “hål” i det färgade lacket.

Dessutom tycker jag inte det är extraordinärt snabbtorkande eller glansigt. Inte alls som Models Own, OPI eller Seche Vite. Vad tycker ni om Good To Go?

12 kommentarer

Lägg till din →

So wierd, den jag har är hur bra som helst. Visst, den har tagit upp en gnutta rött – men det hänger inte med när jag överlackar nån ljusare färg, och river inte heller upp några bubblor eller så. :S

Nä, inga bubblor som sagt, utan att färgen försvinner där överlacket drar med sig den. Jag kanske väntar för kort tid eller har för lite överlack på penseln – men tycker ändå inte att den ska dra upp så mkt färg!

Lämna ett svar