Svartturkost

Så här pass mörkt sminkade jag mig i lördagskväll, och även om fotofiltret tar udden av färgnyanserna så tycker jag att helheten speglas rätt väl. Jag var uppenbarligen sugen på något mörkt, vilket jag löste i form av svart och blått/turkost. Basen blev ett test och blandning av UDPP och en gelliner från Bobbi Brown, och det var jäklar vad det satt hela kvällen — trots ihärdigt duggregn både till och från festligheterna.

  • Primer — Urban Decay Eyeshadow Potion Primer
  • Eyeliner — Bobbi Brown Gel Eyeliner “Graphite Shimmer
  • Ögonskugga yttre ögonlock — MAC Eyeshadow Matte “Carbon
  • Ögonskugga inre ögonlock — Bobbi Brown Shimmer Wash Eye Shadow “Sapphire
  • Ögonskugga inre ögonlock — Pigment “Teal”
  • Brynskugga — NARS Eyeshadow “Blondie”
  • Mascara — Clinique High Impact Extreme Volume “Black”

1 kommentar

Lägg till din →

Lämna ett svar