Beauty Night by Tanci


Lite mer än en vecka har gått sen El Mika var på Beauty Night by Tanci – ett event som fina Tanja anordnade för ett gäng beautybloggare i Göteborg. Med oss hem fick vi två fullproppade kassar (hela innehållet finns här!) och här har vi plockat ut några av våra favoriter. Något ni är särskilt sugna på att läsa mer om?

6 kommentarer

Lägg till din →

Jag har inte öppnat den ännu, men testade den på Sephora i New York i somras och upplevde också att den drog åt det orangea hållet, dessutom var den rätt tjock i konsistensen om jag minns rätt. Oftast föredrar jag en tunnare BB creme, med lätt täckning istället för heltäckande. Men ska bli spännande att se om jag får till den här, kan hända att det hänger på appliceringen och nu har jag ju chansen att testa lite bättre än när jag står i en fulknökad butik 🙂

Lämna ett svar