Let’s Go Crazy?


Superfina Let’s Go Crazy från Deborah Lippmann kommer förmodligen inte inte synas på våra naglar anytime soon, för galen, det är precis vad man blir när man försöker få bort det. Glitterpartiklarna sitter envist kvar trots idogt gnuggande med remover, vilket ärligt talat gör att vi inte blir sugna på att använda det igen. Eller har ni värsta grymma tipset på att få bort glitterlack?

19 kommentarer

Lägg till din →

Mitt tjusiga glitterlack från Essie satt också som berget när jag försökte få bort det här om dagen. Så trist och irriterande. Hoppas någon sitter inne på ett mirakelknep nu, vet inte riktigt om jag har tålamod att testa det igen annars…

Läste på nån annan blogg att det enkmaste är att måla över med ett överlack (seche vite var det kanske?) och låta det torka, och att man sen kan dra bort det som ett sånt där gummilack. Värt ett försök!

Foliemetoden som många hyllar är alldeles för långsam och omständlig tycker jag. Jag kör oftast med våld, det löser många problem, hehe 😉 Att köra runt lite i Dependburken och sedan pilla funkar oftast för mig. Eller om man kan få upp en flik i underlacket och sedan dra bort.

Idas sätt här verkar spännande, det måste jag testa!

Jag ska testa den igen, men är rädd för att jag kommer tappa tålamodet och börja pilla i stället. Det borde finnas ett underlack som släpper om man doppar i särskild Dependburk och som man kan dra bort lätt och enkelt när man har glitterlack ovanpå!

Idas tips om seche vite funkar för mig med vissa lack, så testa funkar ju. Är inte helt säker, men jag har en känsla av att det inte funkade att göra så i början när seche vite-lacket var nytt och mer lättflytande. Kanske är så att det funkar bättre när det tjocknat lite i flaskan. Annars tycker jag att metoden med trälim verkar grymt bra!

[…] Till detta passade jag även på att testa den senaste trenden med underlack som gör att det går att dra av lacket i stora sjok. Peel Of Base kommer från koreanska Etude House, och det var efter att jag läst om det på bloggen Fröken Rosa som jag beställde hem en flaska var till mig och Ka på eBay. Som ni ser lossade nagellacket mer eller mindre som lösnaglar, och det var en jävligt stor befrielse att slippa stå och gno i en kvart för att få bort glitterhelvetet! […]

[…] Precis som Ka så höll jag på att gå fullkomligt bärsärk när jag skulle ta bort Let’s Go Crazy efter att jag hade provmålat på en (!) nagel, men trots det ville jag inte riktigt släppa tanken på ett jellybaserat mörklila lack med olika glittrande färgdimensioner. Så när jag såg #255 (Violet Microglitter) inne på KIKO i Florens nyligen slog jag till direkt. Violet Microglitter har inte alls samma stora glitter som lacket från Deborah Lippmann, vilket självklart kan ses som lite tråkigt — men främst SKÖNT pga tidigare nämnda helvete att få bort glitter. Klicka upp bilden för att se att även det här lacket har ett galet fint glitter! […]

Lämna ett svar