Älskade oljor

Håroljor Davines Unite

Seriöst, vad gjorde vi innan håroljorna? Gick omkring som vildar med ostyrigt och strävt hår? Eller bara gillade läget? Probably, och det var väl skönt det med. Men nu när jag klivit in i oljelandet vill jag nog inte gå härifrån.

Vi har länge predikat för Davines OI/OIL, men det stoppar mig inte för att göra det igen. För hörrni, den är verkligen så bra. Men, den har en seriös polare i form av D-Frizz från Unites U Luxury-linje. Det senaste har jag faktiskt gått över mer och mer till D-Frizz (hey, där har vi ju lätt mitt scennamn om jag skulle skola om mig till DJ!), och det beror på att den är mycket tunnare i konsistensen och kommer med spraymunstycket – något som passar mitt “nya” lockiga hår bättre. I alla fall när det är torrt och jag bara vill dämpa lite nyvaken frissighet. Dessutom luktar den fan-fucking-tastic av honung och någon annan magisk ingrediens (jag gissar på: glädjetårar från enhörning).

8 kommentarer

Lägg till din →

Unite säljs (tyvärr) bara på några få salonger i Sverige.. Lyckades googla fram detta:

Stockholms län: Salong Kristall, Salong Folk, Salong U-Zone, Råsunda Oas, Salong MaGriffe, CC Hårvård, Klippt av rosén, Siv i Gränden, Hairdressing, Flitiga Fingrar och Nyans.

Men du kan hitta kontaktuppgifter på Unites Facebook-sida, kanske agenturen kan ge dig fler försäljningsställen 🙂

Älskar också OI/OIL, fast använder den kanske bara var tredje hårtvätt — vilket betyder att jag måste se ut som en vilde för det mesta! :’D Gillar både ock! <3

Lämna ett svar