glōMinerals Protective Liquid Foundation

glo_minerals_protective

Nu vet jag inte hur det är för er, men jag har några dagar i månaden när “KÄMPA!” är det första jag tänkter på när jag glor i badrumsspegeln. Fuldagar, tröttdagar, dåliga dagar — ni fattar vad jag menar.

Den bästa tuben att råda bot på detta har på sistone varit Protective Liquid Foundation (satin finish II) från glōMinerals. På en skala från 1-5 skulle jag sägga att den ligger på en fyra när det kommer till täckning, och det är som sagt precis vad som behövs ibland. Dessutom går den fint att applicera med fingrarna (även om det blir ännu bättre med en pensel), och efter några snabba minuter har jag en betydligt mer jämn hudton och en fin finish. Avsluta med lite löspuder så har du en jämn bas som slår det mesta, och som till och med pallar en fotografering eller två.

Visst, den kan färga av sig lite under dagen om jag exempelvis snyter mig, men på det stora hela tycker jag att den både känns och ser naturlig ut. Sen att det inte går att dölja den underliggande tröttheten (=grinigt humör) vissa dagar tycker jag inte att vi ska beskylla den för…

8 kommentarer

Lägg till din →

Hmm, jag har Golden Light och tycker att den är rätt neutral. Jag har tyvärr inte tillräckligt bra koll på deras nyanser för att veta om dom drar åt något speciellt håll 🙁

Jag upplever också den här som väldigt gul i tonen, vilket inte passar alls på mig – men samtidigt gillar jag konsistensen och effekten…synd att jag inte kan använda den. Tricky att det kan variera så, för jag vet ju att den ser smashing ut på dig! <3

Oj vad synd El — när vi ändå fick nyanserna utprovade och allt. Jag har Natural Fair (tror jag) och färgen passar jättebra på mig, men å andra sidan tror jag att min hudton drar mkt åt gult.

Alltså jag har aldrig fått ihop det om man ska ha gul när man själv är gul, eller om man ska ha tvärtom :’D
Synd ändå för dig El! 🙁

Håller med dig, gillar denna också! Använder bara fingrarna och skippar pudret, pga orkar inte greja med pensel på morgnarna och vill ha lite tunnare täckning — men resultatet blir jättebra också!

Visst känns det ibland som att den lilla klutten man börjat mojsa ut “aldrig kommer räcka!” och så helt plötsligt ba JOHO :’D

= dryg

Lämna ett svar