I väntan på mars

ivantanpåmarsSnart, snart, snart. Jisses vad jag längtar efter mars. Detta är första gången på över fem år som jag tillbringat hela januari och februari i Sverige, och ärligt talat känns det inte som att jag missat något tidigare år. För jo, visst älskar jag vintern, kylan och snön. Jag gillar till och med det isiga regnet som trummar mot rutan just exakt nu. Men inte i flera månader i sträck.

Våren för alltid med sig nyheter, och även om följande lista inte består av saker som är helt nya på marknaden så är de nya för mig. Och jag skulle väldigt, väldigt gärna…

Okej, jag skulle kunna forsätta den här listan med en hel del fler saker… Men, om jag bara ska satsa på en av de ovanstående — vilken hade ni röstat för då?

12 kommentarer

Lägg till din →

Hälsade på den när jag var vid MACdisken på Åhléns här om dagen, testade lite på handen … gillar! Får nog ta en vända till och testa lite mer… 🙂

Lämna ett svar