Smashbox Limitless

Smashbox Limitless 15h Quartz

Kan det här kanske bli en ny vardagsfavorit? Smashbox Limitless 15 Hour Cream Shadow, i skimrande champagnefärgen Quartz, som jag fick i min påse från Tanja. Den påminner väldigt mycket om min gamla MAC “Painterly” Paint Pot, och den gillade jag väldigt mycket ända tills den dagen då jag fick inse att den gjort sitt.

För att jag ska använda ögonskugga till vardags krävs det att den går att applicera snabbt som satan, och att den sedan sitter där den ska hela dagen (som min fav Smoky Metal). Helst utan att behöva lägga de där dyra sekunderna på att använda primer – för ja, jag har exakt små marginaler på morgonen.

IMG_2207

Än så länge har jag bara testat Quartz på handen, men märkte direkt att konsistensen är väldigt behaglig och att den glider på lätt. När jag sedan skulle tvätta bort det fick jag tji, då den knappt gick att rubba. Sååå, det här tyder helt klart på potential y’all!

Lämna ett svar