Uppiggande dusch

Duschkompisar

Det är inte mycket som är så skönt som den där första duschen efter att en har legat däckad i feber några dagar. Igår var det min tur att få återvända från de döda, och här är de tre små gynnarna som hjälpte till på traven:

  • Duschkrämen Apricot & Basil från The Body Shops Earth Lovers-serie. En rätt rinnig duschkräm, men som tar många pluspoäng tack vare sin snälla ingredienslista, det sköna löddret, och den un-der-bara doften. En ny favorit!
  • Kroppsskrubben från MALIN+GOETZ, och där har jag inget att tillägga utöver det Ka redan konstaterat. En klockren vinnare.
  • Forte Hydrating Exfoliant från Nvey Eco; en ansiktsskrubb med minimala korn, som påminner rätt mycket om Dermalogica Daily Microfoliant. Den här är dock mindre rivig, och har en citrusbetonad doft som tyvärr kan luta lite åt Ajax. Trevlig hur som, och milt effektiv.

Att alla i trion dessutom försöker vara så schyssta som möjligt mot naturen är nästan det bästa av allt!

6 kommentarer

Lägg till din →

Håhå, jag skaffade en TBS dushkräm i samma serie i höstas – minns inte vilken doft, men håller med om att den är GRYMT mumsig. Och hallå, hur bra är inte M+G skrubben, crazy!

I Göteborg hittar du dom på NK (jag antar att det även finns på NK Stockholm då?). Online finns dom på Eleven och Asplund. Sen brukar jag se deras doftljus i inredningsbutiker rätt så ofta 🙂

Happy hunting!

Lämna ett svar