Älskade koraller

Korallfärgat

Precis som mörkblått är en favorit är korall en av de mest frekventa färgerna i min skönhetsarsenal — rosa kombinerat med orange, det kan ju liksom inte gå fel. Jag tycker att det är roligt att göra små stilleben, så här kommer även ett korallfärgat. Hoppas att ni gillar sådana här typer av inlägg?

  • Rouge i koralltoner är rätt givet, och två av mina absoluta favoriter är Benefit Coralista och MAC Peaches. Coralista applicerar jag oftast med #187 från MAC, medan jag föredrar en tätare borste à la kabuki för Peaches
  • Dressmaker, Dressmaker är ett magiskt läppstift som ger en varm ton till hela ansiktet, och jag älskar det (trots att jag är dålig på att använda läppsmink för tillfället)
  • Förutom rouge så är nagellack också en självklar korallfavorit. Girls Just Want to Have Fun är ett jellykorall från Deborah Lippman, #348 är ett av vårlacken från Depend och Chanel Orange Fizz är som en kär gammal vän
  • Balancing shampoo från Amika fick också hänga med, mest på grund av sin fina och korall- och rosatonade etikett. Själva schampot är en rätt ordinär historia, men som gör sitt jobb

4 kommentarer

Lägg till din →

Åh TACK Kerstin! Blir så glad när jag hör att nån gillar. 😀

Och vi har lik smak i mångt och mycket, du och jag.. haha.

Lämna ett svar