Deborah Lippmann Girls Just Want To Have Fun

DL Girls

Som El nämnde tidigare så har vi ju begåvats med vår i form av sol — men verkligen inte i luften. Kylan som viner är sanslös! Well, om inte våren vill komma till mig så får väl jag komma till våren.

Girls Just Want To Have Fun från Deborah Lippmann har jag nyligen bytt till mig, och det är ett vattenmelonfärgat lack som går åt korall. Jag älskar verkligen färgen, och att det är ett jellylack, men trots det tycker jag att täckningen/kvaliteten på målandet är lite för dålig för ett nagellack i 180-kronorsklassen. Så just nu dividerar jag med mig själv om jag ska behålla det eller inte…

Två av naglarna toppade jag även med vårlacket #349 från Depend, som gör sig alldeles ypperligt som effektlack. Ensamt har det en läskig laxrosa ton med silverglitter, rent ut sagt helfult. Men jag ska nog ändå spara den lilla flaskan och prova den som topping på lite fler lack.

2 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar