OPI Black Onyx

blackonyx
Min andra USA-manikyr var Black Onyx från OPI, ett svart krämlack — kan aldrig gå fel, eller hur? Härlig svärta, fin blank finish och bra hållbarhet bjöd detta lack på, men mest nöjd är jag nog ändå med nagelformen. Mina naglar, som är naturligt ganska små, får en mer smickrande form när de är en aningens längre och rundade. Mycket snyggt!

Vilket är ert bästa svarta krämlack?

9 kommentarer

Lägg till din →

Och, måste nog ändå nämna det svarta från Depend GelLack — det är helt klart det snyggaste jag testat. Blankt som synden! Too bad på mecket bara :C

Jag vet inte om jag har (!) ett svart hemma, men kommer ihåg att Mavalas är OK.

Så himla synd att GelLack är så himla jobbigt. Fast värt det när det väl är på?

Det är så snyggt med riktigt svarta naglar med sån där glans!

Har också rätt små naglar men tycker det blir finare med nagellack på, gillar inte när de är för långa även om de växer fort.

Jag gillar inte alls när de är långa heller, så som på bilden är max. Men bara nån millimeter längre och rundade så där gör verkligen skillnad. Och speciellt med nagellack på! 🙂

Själv inser jag att jag 22 år gammal ALDRIG haft svart nagellack någonsin… Hur gick de till kan man ju undra?! haha Får göra slag i saken med någon av ovanstående favoriter då!

Jag körde rätt mycket svart (och vitt!) på högstadiet, men har inte ägt ett svart på jättelänge. Kan som sagt aldrig gå fel och går att kombinera med typ glitterlack om man känner för det!

Lämna ett svar