& Other stories

& other stories

H&M-ägda & Other stories öppnade i Köpenhamn förra veckan, och i Stockholm strax efter det. Eftersom jag inte bor i Stockholm, Köpenhamn ELLER London har jag fått nöja mig med att spana in märket på nätet. Jag (som har COS som favoritaffär) tycker att kläderna ser spännande ut, och även vissa accessoarer.

Dom har även roliga saker på skönhetssidan, bland annat en humörhöjande neccessär och färgglatt smink. Tyvärr är deras produkter inte ekologiska, men jag tycker ändå att duschkrämen har ett bra budskap. Som jag själv kan vara bättre på att följa…

Det har ju varit vissa diskussioner kring H&M och deras underleverantörer det senaste, främst kring arbetsförhållande och dåligt miljötänk. Trots det har & Other stories rätt så omfattande policies när det kommer till miljö och värderingar — bra att dom jobbar åt rätt håll! Nu väntar jag bara på mer ekologiska ingredienser.

3 kommentarer

Lägg till din →

Jag hade nog inte kunnat nöja mig med &OS om jag hade möjligheten att promenera till Biblioteksgatan… 😉 Och DET hade blivit dyrt!

Lämna ett svar