Tio tomma #4

IMG_4688
Ledig dag och tid för lite påskpyssel: dags igen för tio tomma, den fjärde i ordningen — här finns #1, #2 och #3. Bra för mig för att få en liten sammanfattning över vad jag tyckte egentligen, och förhoppningsvis kul för er att läsa! Den här gången hade jag ganska mycket tomma förpackningar, så jag plockade ut tio duschrelaterade grejer och sparade det andra till ett nytt inlägg. Produkterna på bilden ovan är (fr vänster till höger):

  • Duschkrämen från Rapsodine är mild, väldoftande och krämig och kommer i pumpflaska — alla rätt!
  • Cleansing Mousse från ACO för snippan har fungerat precis så jag förväntar mig en intimtvål ska fungera
  • Ginger Sparkle Shower Gel från TBS från julens kollektioner luktar som colanappar och eftersom jag ogillar colanappar så gillade jag inte heller duschkrämen. Dessutom är den ganska tjock i konsistensen och slurpar lätt tillbaka in i flaskan
  • Duscholjan från Comfort Zone är jag typ kär i, detta är andra flaskan jag har gjort slut på
  • Lavendelduschkrämen från Weleda är mycket mysig med en rogivande doft, samt har en lite mjölkig och olöddrande konsistens som är skön på huden

IMG_4690

  • Balsamet Smooth & Sleek från Pantene Pro-V är en ordinär historia som jag hade förväntat mig mer av. En sådan där produkt som varken är bra eller dålig och som lätt faller ur minnet
  • Schampot i samma serie är heller inget speciellt, helt OK även det, men inget jag kommer köpa igen
  • Cotton Fresh Schampo från Barnängen för fett hår ska hålla håret fräscht i 48 timmar. Jag vet inte riktigt om jag tillhör rätt målgrupp och kan nog inte riktigt svara på om det lever upp till löftet, men det luktar i alla gott
  • Aloe Vera-schampot från MacUrth löddrar inte så mycket, men det känns skonsamt och rengör håret bra
  • Duschgelen från Barnängen luktar lite för sött för min smak och känns mest som en dålig kopia på en duscholja

4 kommentarer

Lägg till din →

Så himla bra att få lite koll på vad man använder för grejer, och snabb-recensioner på dem! Jag har näääästan gjort slut på en body butter som jag köpte från TBS i somras, men annars brukar det ta evigevigheter innan jag lyckas göra slut på nåt… 🙂

Jaa, verkligen svinbra. Plus bra att känna att man faktiskt gör slut på saker och inte bara öppnar nya grejer hela tiden — eller så händer det ju ofta att jag ger bort saker innan de är slut.

Lämna ett svar